Hoge Bomen met Martien Meiland@MartienMeiland • @JeroenvanderBoom 


De excentrieke Martien Meiland vergaarde landelijke bekendheid door het succesvolle tv-programma Chateau Meiland, dat uiteindelijk zelfs de Gouden Televizier-Ring won. Het is hoog tijd om hem eens van een andere kant te leren kennen; in Hoge Bomen gaat hij in gesprek met Jeroen van der Boom.

Intiem
Het gesprek tussen Jeroen en Martien vindt plaats aan de piano, waar ze samen een reis door het leven van de kasteelheer maken. Meiland neemt, zoals we dat van hem kennen, geen blad voor de mond wanneer hij vertelt over de impact van de grote belangstelling voor hem en zijn gezin. En waarom keert de familie eigenlijk terug naar Nederland?

Jeugd
Voor het eerst gaat Meiland in op zijn moeilijke jeugd, en waarom dit hem heeft gemaakt tot de levensgenieter die hij nu is. Aan de piano worden diverse belangrijke herinneringen en anekdotes uit zijn leven opgehaald. Daarnaast zingen Paul de Leeuw, Edsilia Rombley en Samantha Steenwijk een aantal betekenisvolle liedjes die Martien terugbrengen naar de belangrijkste en emotioneelste momenten uit zijn leven.


Bron: gids.tv