Klik hier voor het originele artikel

Door Bianca Rueter | Zondag 28 februari om 09:32

Laatste update | Maandag 1 maart om 09:33

Een nieuw seizoen van Chateau Meiland start morgen! Vol hysterische avonturen van Martien, Erica, Maxime, Montana en kleindochter Claire. Na een tijd een bed and breakfast gerund te hebben in een Frans chateau, keerde de familie afgelopen zomer terug naar Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 5.

 


Een nieuw seizoen van Chateau Meiland start morgen! Vol hysterische avonturen van Martien, Erica, Maxime, Montana en kleindochter Claire. Na een tijd een bed and breakfast gerund te hebben in een Frans chateau, keerde de familie afgelopen zomer terug naar Nederland. Bekijk hieronder de eerste beelden van Chateau Meiland seizoen 5. De tekst gaat onder de video verder. Kabelbaan in de tuinMartien Meiland doet natuurlijk weer enige dingen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: “Oh wat leuk. Zo leuk. Ik wil het ook bij ons. Kunnen wij dit niet maken bij ons in de tuin?”, zegt Martien op de kabelbaan tegen Erica. Maar Erica wil dan wel twee koeien in dezelfde tuin. Bekijk hierboven het Chateau Meiland-fragment met Martien op de kabelbaan. Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Bekijk nieuwe intro Chateau Meiland: vanaf 1 maart te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Jinek: Maxime Meiland vindt het ‘vreselijk’ dat Claire bijna niet in beeld mag,

Kabelbaan in de tuin

Martien Meiland doet natuurlijk weer enige dingen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland: “Oh wat leuk. Zo leuk. Ik wil het ook bij ons. Kunnen wij dit niet maken bij ons in de tuin?”, zegt Martien op de kabelbaan tegen Erica. Maar Erica wil dan wel twee koeien in dezelfde tuin.

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 1 maart elke maandag en donderdag (vanaf 11 maart) te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

maxime